Pravne informacije

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in materiali na tem spletnem mestu so informativne narave.

PREVENTIVE ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo spletnega mesta. Vsi uporabniki uporabljajo spletno mesto na lastno odgovornost. PREVENTIVE lahko spletno mesto spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Avtorske pravice

Vsa vsebina, objavljena na tem spletnem mestu, je last PREVENTIVE. Uporaba, povzemanje ali citiranje vsebin je dovoljeno ob navedbi vira in najavi na info@preventive.si.

Varovanje zasebnosti – zaupnost podatkov

Spletno mesto PREVENTIVE lahko obiščete brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij. Na nekaterih straneh pa je vnos kontaktnih podatkov, npr. e-poštnega naslova, pogoj, da lahko v nadaljevanju poslovno komuniciramo. Za pravilnost kontaktnih podatkov so odgovorni izključno uporabniki sami. Pridobljene kontaktne podatke bomo uporabili za navezovanje stika z uporabnikom, ko je to potrebno oziroma ko to zahteva uporabnik. Svoje soglasje za obdelavo kontaktnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. V takšnem primeru bo PREVENTIVE ukrenil vse potrebno za čimprejšnjo izvedbo vaše zahteve.

Uporaba piškotkov

Spletno mesto PREVENTIVE uporablja piškotke. Več informacij o uporabi piškotkov na tem spletnem mestu si lahko preberete na strani Informacije o piškotkih.